|
|
Právě je čtv 25.02.21 05:31
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
reklama
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
milann70
|
 Speedtest by Ookla
Speedtest by Ookla v3.8.1Požadavky: iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.Popis:Citace: Use Speedtest for easy, one-tap connection testing in under 30 seconds—accurate anywhere thanks to our global network. Screen: Stahuj zde:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
sob 14.01.17 06:40 |
|
 |
milann70
|
 Re: Speedtest by Ookla
Speedtest by Ookla v4.4.30 [Premium]Požadavky: Android 4.4 a vyšší Novinky ve verzi:Přidali jsme několik aktualizací do Speedtestu, abychom vylepšili naši aplikaci, včetně vylepšení rychloměru a lepší identifikace připojení 5G.Více info:Stahuj zde: armeabi-v7a:Stahuj zde: arm64-v8a:Stahuj zde: x86:Stahuj zde: x86_64:
_________________ Kráva,když se o ni hospodář postará tak zabučí-tedy poděkuje. VŮL ne Optimismus bývá způsoben nedostatkem informací.Smrt nám otevírá dveře do nového života,k novým dimenzím ... Nejsem alkoholik,mám potíže se stabilitou  THX není povinnost,THX je slušnost ... Jen podle THX poznám ,že máte o moje příspěvky zájem.Mě je jedno co piju,hlavně když se motám
|
úte 03.03.20 17:39 |
|
 |
Azorp
Registrován: pát 06.03.15 18:06 Příspěvky: 1006 Poděkovali mu: 265 x Medaile: 4
|
 Re: Speedtest by Ookla
to ses trošku uklikl, ne? 
|
úte 10.03.20 23:57 |
|